Mouse wireless Spacer W12

MOUSE Spacer, PC sau NB, wireless, 2.4GHz, optic, 1000 dpi, butoane/scroll 3/1, , negru

Wireless. Design ambidextru

Mouse-ul Spacer SPMO-W12, avand rezolutie de 1.000DPI este o optiune buna atunci cand esti in cautarea unui mouse office. Este un mouse ambidextru ce ofera confort in utilizare si o buna precizie pentru navigarea pe ecran si excutarea sarcinilor de zi cu zi. Usor de instalat, mouse-ul nu are nevoie de software special, fiind plug&play.

Funcția auto-sleep a mouse-ului wireless este o opțiune care permite dispozitivului sa intre in repaus, contribuind astfel la prelungirea duratei de viața a bateriei și la reducerea consumului de energie. Pentru a-l activa, este suficient sa miști mouse-ul.

Caracteristici:

  • Rezolutia 1.000 DPI il recomanda ca un mouse potrivit pentru birou. Este suficienta pentru a oferi o precizie buna pentru navigarea pe ecran si pentru executarea sarcinilor de zi cu zi.
  • 4 GHz wireless: conexiune wireless stabila, avand o raza de operare de pana la 10m.
  • Functie auto-sleep: ii permite sa intre in modul de economisire a energiei atunci cand nu este utilizat o anumita perioada de timp. Aceasta caracteristica contribuie la prelungirea duratei de viata a bateriei si la reducerea consumului de energie. Atunci cand mouse-ul nu detecteaza mișcare sau atingere pentru o perioada, acesta va intra automat in repaus. Pentru a-l activa, este suficient sa misti mouse-ul sau sa apesi un buton pentru a reveni la funcționare.
  • Design ambidextru: poate fi folosit atat de catre dreptaci cat si de cei stangaci. Usor si cu forma ergonomica, iti ofera confort pe parcursul orelor lungi de la birou.
  • Plug&play: doar conectezi receiver-ul intr-un port USB al calculatorului si il poti folosi imediat.
  • 1 baterie AA inclusa in pachet

Informații suplimentare

Tip: wireless

Tehnologie: optic

Interfata mouse :wireless 2.4 GHz

Rezolutie: 1000 – 1499 dpi

Butoane/rotite: 3/1

Culoare: negru

Rezolutie (dpi): 1000 dpi

Functie auto-sleep

Dimensiuni: 106 x 60 x 38 mm

Greutate: 58g

24,00 RON
În stoc